Tip: verstelbare stoel!

nieuwe stoel

verstelbare stoelIk heb een broer die zijn hele leven al kampt met een lichamelijke beperking. Ons ouderlijk huis is hier op aangepast en daarom hebben we ook een verstelbare stoel in huis.Veel is op mijn broer aangepast omdat hij een verkeerde houding aanneemt.

Op het moment dat hij aan tafel zat merkte wij dat hij dit niet lang vol kon houden. Dit terwijl hij veel aan tafel hoort te doen, zoals studeren. Echter omdat hij niet fijn aan zo’n tafel zat, was zijn concentratie zeer slecht. Gelukkig hadden mijn ouders tijdig de website kindermeubilair.nl. Omdat mijn broer hier laatst zelf een stoel had gekocht wil ik deze graag met jullie delen. Dit in de hoop dat jullie hier ook iets aan hebben. Dus kun jij iemand met een lichamelijke beperking? Verwijs diegene dan door naar de website.

stoelOmdat Maatwerk Kindermeubilair enkel maatwerk levert zijn al hun producten er anders uit. Zij hanteren dus geen standaard producten als het bijvoorbeeld gaat om een stoel. Wel hebben zij meerdere afbeeldingen op hun website van voorgaande projecten/producten die zij gemaakt hebben voor huidige klanten. Wanneer jij van plan bent een verstelbare stoel te kopen heb je meerdere opties. zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met de volgende aspecten:

 

maatwerkOnderframe
Kleur
Armleggers
Zitting
Rugsteun
Voetensteun

Omdat sommige van deze aspecten wellicht onduidelijk zijn, kun je altijd vrijblijvend contact met ze opnemen. Deze gegevens staan dan ook vermeld op hun website. Voor meer vragen verwijs ik je dan ook graag door naar hun website.nieuwe stoel