Tip: schakel glaszetter Woonst in

Man installing double glazed windowsOok in het nieuwe jaar wil ik de lezer een serie aan goede tips niet onthouden, te beginnen met een echt winterse tip. We hebben allemaal meegemaakt dat het deze winter best aan de frisse kant is buiten, en dat vertaalt zich ook naar binnen als je een huis hebt dat niet goed geïsoleerd is. Mijn huis was tot voor kort zo, aangezien ik een vrij oud pand ben komen te bewonen en ik nog niet alle basiswerkzaamheden op orde heb gekregen in de tijd dat ik nu bezig ben te verbouwen. Het is raar om niet je basis eerst op orde te hebben en dus ben ik mezelf toch nog maar eens goed te rade gegaan en besloot ik nu eindelijk dubbel glas te laten installeren.

Een warme winter gewenst, met uiteraard dubbel glas

6Het bedrijf dat ik hiervoor beschikbaar heb gevonden betreft Woonst, een glaszetter waar ik absoluut vertrouwen in heb en die ik dus ook van harte aanbeveel hier op mijn website. Kijk eens op http://eindhovenglaszetters.nl/ voor meer informatie over de werkzaamheden van dit bedrijf. Een van de voordelen die ze bieden betreft bijvoorbeeld de spoedlijn, waarnaartoe je kunt bellen voor noodreparaties. Is er bijvoorbeeld een voetbal door je ruiten gegaan en wil je een snelle oplossing om je raam te vervangen, dan kun je hiervoor te allen tijde bij Woonst terecht. 11Zelf ben ik ook erg te spreken over de oplossingen die zij bieden op het gebied van dubbele beglazing en het voordeel dat dit je biedt. Zo merk ik echt dat ik veel minder hoef te stoken hier in mijn woning, gezien het isolerende karakter van de ruiten. Kijk dus zeker eens op http://eindhovenglaszetters.nl/ voor de mogelijkheden in je eigen situatie – en dan wens ik iedereen een warme en genoeglijke winter!