Tip: naar Sanitair Online voor een luxe doch zeer voordelig bubbelbad

45Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik bovengemiddeld hecht aan luxe. Ik vind het prettig te baden in luxe namelijk – en dat geldt niet alleen figuurlijk maar ook zeker letterlijk. Zo wist ik altijd al dat ik een whirlpool zou nemen als ik eindelijk een eigen woning gekocht had. Nu dat immers zover was, stond het niet bovenaan mijn prioriteitenlijstje maar toen ik eenmaal besloten had me volledig op de badkamer te storten, ging ik natuurlijk wel direct op zoek naar goede adresjes voor het aanschaffen van een mooi bad.

Zeer tevreden mens

46Ik kwam uiteindelijk uit op een Sanitair Online bubbelbad en het mag niet verbazen waarom ik voor deze gigant heb gekozen. Sanitair Online bestaat al zeker een decennium lang en in al die tijd is de juiste ervaring en expertise ontstaan om te weten van de artikelen die ze er verkopen – en krijgen ze het nota bene voor elkaar enkel en alleen maar koopjes aan te bieden. Ik geloof in duurzaamheid en in het almaar terugkerende gegeven dat goedkoop duurkoop is – maar bij Sanitair Online gaat zulks niet op. Ze bieden er enkel A-kwaliteit namelijk, maar dan voor B-prijzen, en dat is wat de webwinkel zo uitzonderlijk maakt. Het systeem waar ik voor heb gekozen is van RIHO en staat erg goed aangeschreven. Bovendien betaal je nu geen ruim achttienhonderd euro maar nog geen duizend euro, een enorme besparing natuurlijk. Zoals gezegd, ik houd van luxe – maar als die met een voordelig prijskaartje komt, ben ik een zeer tevreden mens! 

47

Tip: bestel ook je eigen Sanitair Online bubbelbad via de doorverwijzing die ik in dit artikel heb geplaatst.