Review: tegelvloeren verwijderen door Zeb den Uyl

DSC00198Een aantal maanden geleden hebben mijn partner en ik een nieuwe woning gekocht. Na het ontvangen van de sleutel van ons nieuwe huis, zijn wij direct begonnen met de renovatie en verbouwing van de woning. De woning was namelijk erg mooi, maar er waren wel enkele elementen die wij aan wilden passen aan de woning. Eén van deze zaken betrof de keukenvloer van de woning. Om een nieuwe vloer te plaatsen, hebben wij Zeb den Uyl gevraagd om de oude tegelvloer te verwijderen. Hoe wij de diensten van Zeb den Uyl met betrekking tot tegelvloeren verwijderen. hebben ervaren, lees je in deze review.

Afbeelding 008Zeb den Uyl: een professionele organisatie

Een eerste opmerking die ik wil maken met betrekking tot de diensten van Zeb den Uyl, is het feit dat dit bedrijf echt een professionele organisatie betreft. Het versturen van de offerte, het onderhandelen voor een akkoord en het uiteindelijk afhandelen van de klus werd op het hoogste niveau van professionaliteit gedaan. Wij hebben wel meer bedrijven ingehuurd bij de renovatie van ons huis, maar lang niet alle partijen handelden op dezelfde professionele manier als Zeb den Uyl. Hier waren wij dan ook erg blij mee.

Afbeelding 010Zeb den Uyl: een volledig dienstenpakket

Naast het feit dat Zeb den Uyl erg professioneel werkt, zijn wij ook erg blij met het volledige dienstenpakket van het bedrijf. Niet alleen het verwijderen van de vloer was mogelijk, maar ook het egaliseren van de vloer kon direct gedaan worden.