Moderne en stoere woonkamer

pvc betonlook

Een moderne woonkamer is altijd mooi, strakke lijnen en kleuren die zorgen voor een mooie look. Neem daarbij leuke meubels en je hebt de woonkamer van je dromen, maar dan hebben we het nog niet over de vloer gehad. Een vloer van PVC betonlook geeft je woonkamer een prachtige industriële look, deze past perfect bij de meubels van je woonkamer. Ook wanneer je landelijke meubels hebt dan staat deze vloer er mooi bij, je kunt kiezen voor een vloer met of zonder voegen. Wil je echt een robuuste vloer in je woning, dan kun je ook een gietvloer laten leggen door Knulst.

Perfect te combineren met hout

Een vloer met een PVC betonlook staat perfect bij houten meubelen welke ruw zijn, neem bijvoorbeeld de steigerhouten meubelen. De combinatie van een beetje rauwe vloer, met de grove meubels maken je woonkamer echt af. Maar ook met moderne strakke meubels is de vloer op zijn plaats, modern en industrieel past perfect bij elkaar en geeft net die break die je in je woning af en toe nodig hebt. Het mooiste resultaat is een vloer zonder voegen maar de looks van een gladde vloer. In de webshop van knulst-pvcvloeren.nl zie je verschillende soorten vloeren voor je woning.

Doe inspiratie op online of in de showroom

Inspiratie opdoen voor een PVC betonlook vloer is altijd leuk, wie weet vind je wel het idee waar je al zo lang naar op zoek bent. Je kunt inspiratie opdoen op internet, maar in de showroom zie je de vloeren liggen. Hier heb je een goed beeld hoe de vloer eruit komt te zien als je deze bijvoorbeeld in je woonkamer legt. Heb je geen ervaring met het leggen van PVC vloeren, dan is het ook mogelijk dat de specialisten van Knulst de vloer voor je leggen. Op deze manier geniet je van een perfecte vloer, waar je veel jaren plezier van hebt.