Mijn huis verkopen was het laatste dat nog moest gebeuren

Ik ga emigreren, ik ben van plan om minstens twee jaar weg te blijven. Omdat ik familie heb wonen in Nieuw Zeeland is de weg hier naar toe voor mij best makkelijk en daarom heb ik dit nu ik de kans krijg dan ook met beide handen aangepakt, ik heb voldoende spaargeld en ook heb ik de beslissing moeten nemen om mijn baan hier zelfs voor op te zeggen. En daarmee stond er nog wel een belangrijk punt op mijn lijstje wat de hele boel nog wel eens zou kunnen stagneren. En dit is natuurlijk mijn huis verkopen. Want mijn huis verkopen op korte termijn kan nog wel eens moeilijk zijn bedacht ik mij, tenzij je een beetje geluk hebt. En dat geluk vond ik door het vinden van deze site. Toen ik deze site vond bedacht ik mij al snel dat ik hier echt aan het juiste adres ben om mijn wens toch nog op tijd in vervulling kan laten gaan en zo ben ik na een gesprek en een taxatie het bod op mijn huis verkopen gaan afwachten en tot mijn verbazing en blijdschap viel dit zo enorm mee dat ik direct “ja “heb gezegd. En nu? Nu kan ik met een gerust hard gaan genieten van mijn reis.

1.1-Voorzijde 889_groot1 imageCAHYVH87