Metaalbewerking Roosendaal

Ben jij op zoek naar een bedrijf die graag met metaal te werk gaat? Metaalbewerking Roosendaal en omstreken gezocht? Je zit er niet op te wachten dat de kosten hiervoor te hoog wordt? Dan raad ik je aan om eens op de website te kijken van Additek! Dit bedrijf weet immers maar al te goed dat metaalbewerking helemaal niet veel hoeft te kosten. Hun specialisatie en enthousiasme in het product maakt het waar om te maken naar wat jij op zoek bent!Ron-De-Rijk-Box-Binnen-kopie-768x1024-225x300

Zo waren wij namelijk druk aan het zoeken naar een bedrijf die voor ons een onderstel konden maken voor de eettafel. Deze diende dan wel van metaal te zijn aangezien wij hierin onze wensen hebben gelegd. Door op het internet te gaan zoeken zijn wij bij hun terecht gekomen en moet eerlijk zeggen dat de verleende service van hun perfect is! Samen met mijn partner hebben we ervoor gekozen om een afspraak te maken met hun en in te zien of dat hun het kunnen realiseren voor ons! Dit was geen enkel probleem voor hun en onze opdracht stond vast!

DSC04273-1024x768-300x225

Uitstekende service!

Metaalbewerking Roosendaal of beter bekend als Additek staat erom bekend wegens hun goede service in het realiseren van een opdracht. Onze ideeën zijn dan wel complex maar dat was voor hun geen enkel probleem! Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is en wij onze tafel mogen halen!