Leuke vogelhuislamp gekocht

Normaal gesproken zoek ik iets wat gemakkelijk is om te gebruiken. Deze keer wilde mijn kinderen maar al te graag een vogelhuislamp hebben. De reden dat ze dit wilde hebben wist ik tot op heden niet, aangezien ik weer zo lief ben heb ik voor ze gezocht. Tijdens het zoeken in de winkel kon ik maar geen lamp vinden wat op een vogelhuis leek, laat staan in die richting. Ook als ik het aan de medewerkers vroeg van de winkel snapte ze niet wat ik bedoelde. backdrop_vogelhuislamp

Bij thuiskomst heb ik op het internet gezocht aangezien mijn kinderen het ergens gezien moeten hebben. Waar ze het gevonden hadden wist ik in ieder geval nu wel! Op de website van inke.nl hebben ze waarschijnlijk deze lamp gezien, ik moet zeggen dat mijn kinderen smaak hebben!images (1)

Erg leuk!

Samen met mijn kinderen heb ik deze vogelhuislamp besteld! Ik kan dan ook niet wachten tot hij bezorgd wordt en het op de kamer van mijn kinderen kan hangen, daar gaat het natuurlijk om. Toch heb ik gevraagd wat de reden ervan is dat ze graag deze lamp wilde hebben. Als antwoord terug gekregen dat ze van vogels houden en niks leuker is om je eigen vogelhuisje in je slaapkamer te hebben. Ze hebben trouwens meer dan alleen een vogelhuisje hoor, mijn mond viel open van verbazing bij het zien van het assortiment. Erg breed assortiment voor een zeer betaalbare prijs! images