Is Bouw-handel de lichtkoepel specialist?

Mijn werd afgelopen week de vraag gesteld of dat Bouw-handel de lichtkoepel specialist is? Hier kan ik je echt duidelijk antwoord op geven aangezien ik enorm enthousiast ben over dit bedrijf!

Wij hebben namelijk voor enkele weken terug ook een zoektocht op het internet gehad. Onze keuken welke naar de achterzijde van het huis verplaatst is heeft vrij weinig natuurlijke lichtinval. Dit betekend dan ook direct dat hier continu de lampen aan moeten staan. Op zich is dat niet zo heel erg, alleen zit ik er niet op te wachten om steeds terug te moeten betalen omdat de energierekening te hoog wordt. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing zodat de lampen uit kunnen blijven. Dat ik dan direct uitkwam bij het beste bedrijf, puur geluk denk ik?

Online gezocht

Zoals ik al eerder zei dat ik dit via het internet ben gaan zoeken. Door te zoeken op een specialist in dit gebied kwam ik uit bij Bouw-handel de lichtkoepel specialist. Zij beschikken over het juiste materiaal om dit te realiseren.  Tevens hanteren zij ook nog eens aantrekkelijke prijzen! Aangezien ik niet zeker wist welke ik moest bestellen, heb ik telefonisch contact gezocht met dit bedrijf. Hier kon ik alles eenvoudig vragen om vervolgens op iedere vraag een duidelijk antwoord te krijgen. Perfecte service en niet te vergeten dat wij onze bestelling al binnen een week hadden ontvangen.